Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Stoppen winter jeugdzaalvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
16 september 2014, 16:45

Foto:

Na 27 jaar winterzaalvoetbal in in de regio Utrecht en omstreken is er besloten te stoppen met het aanbieden van winter jeugdzaalvoetbal voor veldvoetbalverenigingen in deze regio. Voornaamste redenen hiervoor zijn de reorganisatie binnen het amateurvoetbal van de KNVB, een niet sluitende begroting waardoor de inschrijfkosten voor de deelnemers te hoog worden en de doelstelling om deelnemende teams in zaalvoetbal competitieverband uiteindelijk te krijgen niet behaald werden. Dit betekend dat de verenigingen dit seizoen niet meer kunnen inschrijven voor het winter jeugdzaalvoetbal.

De KNVB is veel dank verschuldigd aan de jarenlange inzet van de vrijwilligers van de werkgroep Winter jeugdzaalvoetbal die vele duizenden kinderen met veel plezier hebben laten zaalvoetballen in vele sporthallen in Utrecht en omgeving.

 

Ondanks dat we stoppen met het aanbieden van winter jeugdzaalvoetbal kunnen verenigingen wel gewoon regulier inschrijven voor jeugdzaalvoetbal competities. Voor meer informatie over deze jeugdcompetities mail dan naar: west1-zaalvoetbal@knvb.nl


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen