Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Convenant Utrecht Zuid

KNVB Media
KNVB Media
10 september 2014, 12:24

Foto:

Afgelopen donderdag 4 september was niet alleen de eerste wedstrijd van Oranje onder leiding van bondscoach Guus Hiddink, maar ook de aftrap van het samenwerkings- en gedragsconvenant van 6 clubs uit Utrecht Zuid. vv Vianen, JSV Nieuwegein, sv Geinoord, v.v. MSV '19, v.v. Montfoort en VVIJ hebben het convenant ondertekend.

In de kantine van v.v. Montfoort vond de ondertekening plaats onder leiding van de KNVB. Hierbij waren ook de gemeentes Montfoort en Nieuwegein vertegenwoordigd door wethouder Langerak van Montfoort en manager sport Witteman van Nieuwegein. Kevin Blom, als ambassadeur van VSK project, heeft deze avond ook een spelregelavond verzorgd voor de leden van de twee Montfoortse voetbalclubs, v.v. Montfoort en MSV’19.

De doelen binnen de samenwerking zijn onder meer van elkaar leren door kennis en ervaring te delen op diverse thema’s voor verschillende doelgroepen, gezamenlijke inzet plegen om het plezier binnen het voetbal te benutten en te vergroten. En om ongewenst gedrag op en rond de velden tegen te gaan. Daarnaast willen de clubs het onderling contact versterken, zodat de drempel laag is om gezamenlijk op te trekken in leuke en minder leuke activiteiten en gebeurtenissen. 

Met het ondertekenen van het convenant spreken de verenigingen onder andere af dat ze iemand van de club afvaardigen voor de Werkgroep Sportiviteit en Respect. Een mooie eerste aftrap van een kansrijke samenwerking!

 

(Foto: Paul van den Dungen ©)

 

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen