Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Veel straatvoetbalplezier in Haarlem

KNVB Media
KNVB Media
28 mei 2014, 12:49

Foto:

Op het vernieuwde plein van Winkelcentrum Marsmanplein in Haarlem werd afgelopen zaterdag 24 mei 2014 een stadsfinale van het KNVB Straatvoetbaltoernooi gespeeld. De hele dag streden diverse teams van jongens en meiden tussen 8 en 12 jaar tegen elkaar om de winst van het toernooi en een felbegeerd plekje in de districtsfinale van het KNVB Straatvoetbaltoernooi op 14 juni in Alphen a/d Rijn.

Ook was Dutchy aanwezig om de deelnemers, vele kinderen, toeschouwers en overige belangstellenden extra aan te moedigen. Natuurlijk kon iedereen ook met Dutchy op de foto en verzorgde hij de prijsuitreiking. Naast het geslaagde KNVB straatvoetbaltoernooi was er een braderie, springkussen en eetkraampjes en veel publiek aanwezig om en rond het plein en werd het geheel muzikaal omlijst en verzorgde de DJ’s voor het commentaar om en rond de wedstrijden die op twee velden werden gespeeld. Ondanks het wisselvallige weer deze dag al met al een zeer geslaagde dag en hebben meer dan 150 kinderen een fantastische voetbaldag beleefd! 

Dit toernooi werd in samenwerking met de KNVB West I, Winkeliersvereniging Marsmanplein en Sportsupport gemeente Haarlem georganiseerd. 
Alle foto’s zijn terug te vinden op de facebook pagina van het Marsmanplein: https://www.facebook.com/#!/WinkelcentrumMarsmanplein/photos_albums 
 

  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen