Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sportiviteit wint Altijd

KNVB Media
KNVB Media
20 mei 2014, 14:47

Foto:

De Utrechtse verenigingen toonden afgelopen weekend daadkracht achter de slogan van hun voetbalconvenant: 'Sportiviteit wint Altijd'. Het convenantbord voor langs de lijn werd onthult door de wethouder Sport van Utrecht, Paulus Jansen. Dit gebeurde tijdens de Utrechtse Fair Play Cup.

In Utrecht bieden 23 van de 32 voetbalverenigingen pupillenvoetbal aan. Tijdens de Utrechtse Fair Play Cup doen al deze 23 verenigingen mee, ruim 2100 kinderen! Het zonnetje maakte het succes van dit toernooi compleet. Alle pupillen zwoegden zich naar de finales van het toernooi. Dat kon op prestatief gebied en door te laten zien hoe sportief je kan voetballen. De Volkswagen Blauwe Kaart was het middel om elkaar feedback te geven op sportief spel. International Michel Vorm is ambassadeur van dit toernooi. Wellicht ziet hij straks in Brazilië nog een ander resultaat van deze organisatie: More2Win was aanwezig met penalty shootouts.

 

Door het scoren van een penalty werd geld verdiend door de spelers, wat volledig gedoneerd wordt aan een voetbalproject in Brazilië. De spelertjes, ouders, scheidsrechters en coaches hebben een heerlijke dag beleefd, mede dankzij de organisatie van Meern, Zwaluwen Utrecht 1911, Kampong, Elinkwijk, Sporting’70, de Hogeschool Utrecht, VSU en KNVB. 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen