Michael van Praag reikt onderscheidingen uit bij 100-jarig sv Grol

KNVB Media
KNVB Media
27 september, 15:00

Van links naar rechts: Stef Oldenkotte, Tonny Hartman, Marcel ten Barge en Hans van Halm - Foto: KNVB Media

Bondsvoorzitter Michael van Praag heeft samen met KNVB-ambassadeur Henk Plass een aantal leden van sv Grol bedankt voor hun verdiensten voor het voetbal en de vereniging in het bijzonder. De bondsvoorzitter bezocht sv Grol ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van deze vereniging.

Stef Oldekotte is sinds 1986 actief bij sv Grol in onder andere de volgende functies: jeugdleider, leider jeugdkampen en lid parkdienst en terreincommissie. Stef ontving de zilveren speld van de KNVB

Marcel ten Barge is sinds 1983 actief bij sv Grol in onder andere de volgende functies: (jeugd)trainer, jeugdleider, lid jeugdbestuur en coördinator junioren. Marcel ontving de zilveren speld van de KNVB.

Tonny Hartman is sinds 1970 actief bij sv Grol in onder andere de volgende functies: lid hoofdbestuur, jeugdbestuur, bestuur supportersclub, bestuur Internationaal Marveld toernooi, voorzitter terreincommissie en grensrechter sv Grol 1. Tony ontving de zilveren speld van de KNVB.

Hans van Halm is sinds 1992 actief bij sv Grol waarvan 26 jaar lid van het hoofdbestuur, eerst als wedstrijdsecretaris jeugd, daarna als penningmeester. Daarnaast is hij ook 10 jaar actief als secretaris van de Stichting Exploitatie Accommodatie sv Grol. Hans is benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven