KNVB-onderscheidingen uitgereikt bij zes clubs

KNVB Media
KNVB Media
15 januari, 12:00

Er zijn KNVB-onderscheidingen uitgereikt aan verenigingsvrijwilligers. - Foto: KNVB Media

In de afgelopen periode zijn bij diverse verenigingsbijeenkomsten vrijwilligers in het zonnetje gezet. Bij onderstaande verenigingen hebben de vrijwilligers een KNVB-onderscheiding ontvangen.

VSCO'61

Op 5 januari heeft Bert Schipper de gouden speld ontvangen. Stan Burm, KNVB-ambassadeur, heeft de onderscheiding uitgereikt.

Gouden speld voor Bert Schipper van VSCO'61.

DIOSA

Op 6 januari heeft Hans Willems de gouden speld ontvangen. Hij ontving de onderscheiding uit handen van Hans Schokker, KNVB-ambassadeur.

Gouden speld voor Hans Willems van DIOSA.

sc Lemele

Op 6 januari heeft Harm Bies, KNVB-ambassadeur, aan twee vrijwilligers een KNVB-onderscheiding uitgereikt. Berry Nijboer en René van de Linde ontvingen allebei de zilveren speld.

Berry Nijboer en René van de Linde

Concordia-W.

Op 7 januari heeft Paulien Hebing-Stokman de gouden speld ontvangen. Zij ontving deze onderscheiding uit handen van KNVB-ambassadeur Gerard van Balveren.

Gouden speld voor Paulien Hebing-Stokman van Concordia-W.

Longa'30

Op 7 januari heeft Vincent Weeber de gouden speld ontvangen. Hij ontving de onderscheiding uit handen van Henk Plass, KNVB-ambassadeur.

Gouden speld voor Vincent Weeber van Longa'30.

AAC-Olympia

Op 7 januari heeft Nico van de Ham, KNVB-ambassadeur, aan twee vrijwilligers een KNVB-onderscheiding uitgereikt. Hans van Elk is benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB. Frans van Gelder ontving de zilveren scheidsrechtersspeld.

Vrijwilligers van AAC-Olympia in het zonnetje gezet.

sc Wesepe

Op 7 januari heeft Joop Middeldorp de gouden speld ontvangen. Hij ontving de onderscheiding uit handen Arie Oeseburg, KNVB-ambassadeur.

Gouden speld voor Joop Middeldorp van sc Wesepe.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven