Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

ATC'65 wint beker voor G-teams na zinderende finale

KNVB Media
KNVB Media
10 mei 2017, 9:30

Het winnende team van ATC'65. - Foto: Peter Levink

Bekervoetbal op zijn best op het veld van vv Oldenzaal afgelopen zaterdag, waar de G-teams van ATC '65 en De Esch een zinderende finale speelden.

Ruim 100 toeschouwers waren op deze stralende dag naar het sportpark gekomen en zij kregen een spannende en sportieve bekerfinale voorgeschoteld. De eerste helft was nodig om de zenuwen uit de benen te spelen, maar na rust gooiden beide teams alle remmen los. 

Luid applaus

ATC '65 nam snel een 2-0 voorsprong en zag de de beker al glimmen in de zon. De mannen van De Esch rechtten hun rug en kwamen sterk terug. Na de aansluitingstreffer volgde vijf minuten voor tijd de gelijkmaker. In de slotfase bleek ATC' 65 over de sterkste zenuwen te beschikken: 3-2. 

Hulde voor beide teams die het publiek hadden vermaakt. Onder luid applaus werden de medailles omgehangen en tenslotte mocht ATC '65 de beker in de lucht steken.


Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen