Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bijzondere avond voor zaalvoetbalofficials

KNVB Media
KNVB Media
8 juni 2016, 10:15

Foto: KNVB Media

In de businesslounge van Sportcentrum Landstede, voorafgaand aan de bekerfinale in de categorie A tussen ESA en ZSW/ DPN 2, is vrijdag 3 juni jongstleden werd ieen grote groep scheidsrechters in het zonnetje gezet.

De KNVB kent al jaren een onderscheidingsregeling; een besluit waardoor op verschillende manieren erkenning wordt uitgesproken naar een persoon die zich voor de vereniging en de KNVB op de een of andere manier verdienstelijk gemaakt heeft.

Ook voor de ‘eigen’ KNVB-officials, die door de jaren heen een staat van dienst opbouwen, kan aanleiding bestaan om deze waardering uit te spreken. Daarom was er speciaal een avond georganiseerd waarbij meerdere zaalvoetbalofficials een onderscheiding mochtn ontvangen.

De zilveren scheidsrechterspeld, die een official kan ontvangen nadat hij/zij 10 jaar heeft gefloten werd uitgereikt aan de scheidsrechters: K.W. Osinga, D. Wessels en D. Lindeboom.

De gouden scheidsrechterspeld, die een official kan ontvangen nadat hij/zij 20 jaar heeft gefloten werd uitgereikt aan de scheidsrechters: H. van Duren, J.W. den Hartog, H.J.E. Bruins, P. Bies, F.K. Mobach, G.H.J. Hegteler, C. van Mondfrans en J. van Engelenburg

Als een scheidsrechter al 30 jaar fluit, kan hij tot "Scheidsrechter van Verdienste" benoemd worden. Hiervoor kwamen zelfs al 20 Oostelijke zaalvoetbalscheidsrechters voor in aanmerking: D.G. Kappert, F.W.M. Willemsen, O. Koning, G. Cocco, B.F. Daals, B. Looms, A.P.M. van As, G. Kielstra, C.M. Hendriks-Franssen, A. Madarun, H.J.C. Bergevoet, D.J. Roelofs, H. du Pont, W.L. Stapper, G.J.W. te Grotenhuis, J.J. de Sousa Felqueras, G.J. Hennink, H. Borkent, H.S.J. Wienen en J.T.H. Kwast.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen