Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zwaluwen Jeugd Actie campagnedag bij Victoria Boys

KNVB Media
KNVB Media
1 september 2015, 9:53

Foto:

De campagnedag van de Zwaluwen Jeugd Actie, die zaterdag 29 augustus werd gehouden tijdens de bekerwedstrijden bij Victoria Boys in Apeldoorn, was zeer geslaagd. Jaarlijks wordt er in elk district een districtsdag Zwaluwen campagnedag georganiseerd bij een voetbalclub uit het district en dit jaar was het de beurt aan Victoria Boys uit Apeldoorn.

Terwijl de spelertjes en de toeschouwers toekeken werd om kwart voor tien de dag officieel geopend met korte toespraken van de Apeldoornse wethouder Johan Kruithof en Ate Brunnekreef van de Zwaluwen Jeugd Actie. Na de toepraken hesen de wethouder en de voorzitter van Victoria Boys, Harry Bulten, gezamenlijk de vlag van de Zwaluwen Jeugd Actie in de top van de vlaggenmast.

 

Brunnekreef bood Victoria Boys een cheque aan van 12.000 euro. Victoria Boys heeft naast het G-team nu ook spelertjes met autisme. De club verzorgt samen met een aantal scholen voor speciaal onderwijs en het sportbedrijf Accres een voetbalaanbod voor kinderen met autisme. Hierbij staat scholing van de doelgroep centraal en er vindt daarnaast ook een aanpassing van de accommodatie plaats.

 

Er werd tijdens de actiedag volop gevoetbald en op de ING-leeuwen geschoten, een spel om extra inkomsten te genereren voor de Zwaluwen Jeugd Actie. De organisatie was prima geregeld door vrijwilligers van Victoria Boys. De bekerwedstrijden verliepen vlekkeloos en de demo-wedstrijd van de G-teams van Victoria Boys en ZVV '56 was zeer spannend voor het publiek.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen