Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Excelsior '31 wint bekerfinale in Oost

KNVB Media
KNVB Media
20 mei 2015, 8:30

Foto:

De bekerfinale in district Oost tussen Sparta Nijkerk en Excelsior '31 is met 3-0 gewonnen door Excelsior '31.

Exelsior '31 begon vanaf het begin geconcentreerd en fel aan de wedstrijd. Na de snelle 1-0 probeerde Sparta Nijkerk zich nog wel terug te knokken in de wedstrijd, maar de hoofdklasser uit Rijssen scoorde daarna op de beslissende momenten. Kort voor rust werd 2-0 en met de snelle 3-0 na de pauze was de wedstrijd gespeeld. Klik hier voor het videoverslag gemaakt door Excelsior '31 TV. 

 

Bekerfinale reserve-elftallen
De bekerfinale bij de reserve-elftallen bij de mannen tussen SVZW 2 tegen DZC '68 2 is geëindigd in een 4-0 overwinning voor SVZW 2. Voor het eerst heeft een reserve elftal van SVZW 2 beker gewonnen. Bekijk hier het videoverslag van SVZW TV. Op de site van beide verenigingen staat het wedstrijdverslag van deze finale. 

 

Bekerfinales vrouwen

De bekerfinale in de B-categorie tussen Trekvogels VR2 - PAX VR1 is met 3-0 gewonnen door de vrouwen van Trekvogels VR2.

Op zaterdag 23 mei wordt de finale gespeeld in de A-categorie tussen FC Berghuizen VR1 - AZSV VR1, aanvang 15.00 uur bij FC Berghuizen.

 

Overzicht regiofinales bekervoetbal

Ook de diverse finalewedstrijden van de regionale beker zijn afgelopen weekend gespeeld. Op vijftien accommodaties is gestreden om de grootste beker en de daarbij behorende gouden medaille. 

 

Klik hier voor het totaaloverzicht van de regiofinales met de uitslagen. 

 


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen