Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Onderscheiding voor Harm van der Meer (vv Zwaagwesteinde)

KNVB Media
KNVB Media
10 augustus 2018, 15:33

Harm van der Meer van vv Zwaagwesteinde is benoemd tot Scheidsrechter van Verdienste. - Foto: KNVB Media

Tijdens de viering van zijn 80e verjaardag is Harm van der Meer van vv Zwaagwesteinde verrast met een KNVB-onderscheiding. De Fries werd op 28 juli benoemd tot Scheidsrechter van Verdienste.

Harm van der Meer ontving het certificaat uit handen van zijn vriend en KNVB-ambassadeur Frans Vermeij.

Van der Meer is al jarenlang actief voor vv Zwaagwesteinde, onder meer in het wedstrijdsecretariaat en de kantine. Maar zijn enorme staat van dienst komt vooral tot uitdrukking in zijn rol binnen de arbitrage.

Vanaf 1961 tot 1985 was hij KNVB- en afdelingsscheidsrechter, en van 1997 tot 2007 fungeerde hij verenigingsscheidsrechter bij vv Zwaagwesteinde. Daarnaast heeft hij scheidsrechters gerapporteerd en is hij bij vv Zwaagwesteinde nog steeds gastheer voor de arbitrage.

Van der Meer kreeg deze onderscheiding uit handen van zijn goede vriend Frans Vermeij. Vermeij is KNVB-ambassadeur in West I. Het was een prachtige verrassing dat zijn vriend deze onderscheiding aan hem uitreikte. KNVB-ambassadeur Sije Heidstra was tevens bij de uitreiking aanwezig.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen