Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Frank Houben ontvangt zilveren scheidsrechtersspeld

KNVB Media
KNVB Media
28 november 2017, 16:14

Een trotse Frank Houben toont het certificaat - Foto: KNVB Media

vv LEO-scheidsrechter Frank Houben heeft vrijdag 24 november een zilveren scheidsrechtersspeld in ontvangst mogen nemen. KNVB-ambassadeur Geert Bults reikte de waardering tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de club uit

De verenigingsscheidsrechter begon zijn carrière als gevolg van een tekort aan arbiters bij de jeugdwedstrijden van zijn zoon. Zijn zoon stopte na een aantal seizoenen met voetballen, maar dat weerhield Houben er niet van zelf door te gaan. Toetreden tot het scheidsrechterskorps van de KNVB deed Houben niet; hij bleef loyaal aan de vereniging en floot zelfs meerdere wedstrijden per voetbalweekend.

Met ingang van het seizoen 2017/'18 liet Houben weten te stoppen met het fluiten van jeugd- en seniorenwedstrijden. Ruim tien jaar is hij actief geweest op de velden van LEO, maar door blessureleed werd hij gedwongen de fluit aan de wilgen te hangen.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen