Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Afscheid leden tuchtcommissie Noord

KNVB Media
KNVB Media
24 mei 2017, 11:19

Ben Siemerink en Ydo Tolsma, beiden jarenlang actief voor de tuchtcommissie, hebben afscheid genomen. - Foto: KNVB Media

In de onlangs gehouden vergadering van de tuchtcommissie van de KNVB district Noord is afscheid genomen van twee leden: Ben Siemerink en Ydo Tolsma, beiden jarenlang actief voor de tuchtcommissie.

Ledenraadslid Henk Hoiting was aanwezig om ze toe te spreken. Ben Siemerink, in het verleden ook actief voor de jeugdafdeling van Drachtster Boys, heeft zich vanaf 1965 ingezet voor de KNVB. Als scheidsrechter, rapporteur, bestuurslid voormalige FVB, commissielid opleidingen en vanaf 1989 als lid van de tuchtcommissie.

Voor deze verdiensten heeft Siemerink in 2005 reeds de gouden KNVB-onderscheiding ontvangen en in 2015 is hij benoemd tot Lid van Verdienste. Hij kreeg van Henk Hoiting bloemen en een KNVB-beeldje.

Ydo Tolsma

Ydo Tolsma, in de jaren 80 actief als bestuurslid bij Zeerobben, was sinds 1984 actief voor de tuchtcommissie. Eerst nog voor de voormalige afdeling Friesland en daarna voor het district Noord. In 2005 heeft Tolsma de gouden KNVB-onderscheiding ontvangen en op 18 mei kreeg hij van Henk Hoiting de onderscheiding Lid van Verdienste.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen