Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB-Sportlink meetings voor verenigingsfunctionarissen

KNVB Media
KNVB Media
17 maart 2017, 13:10

De KNVB-Sportlinkbijeenkomsten zijn goed bezocht. - Foto: KNVB Media

In de afgelopen twee maanden heeft de KNVB in samenwerking met Sportlink (Bram van Hamerveld) drie Sportlinkbijeenkomsten voor verenigingsfunctionarissen gehouden. Op 6 februari bij vv Nieuw Buinen in Nieuw Buinen, op 1 maart bij GAVC in Grou en op 8 maart bij vv Winsum in Winsum. De belangstelling voor alle drie bijeenkomsten was groot.

Bram van Hamersveld nam de aanwezigen mee in de wereld van Sportlink Club Basis. Aan de orde kwamen de Instellingen, Ledenbeheer en Wedstrijdzaken. In Winsum is voorafgaand aan de bijeenkomst met een aantal verenigingen nog specifiek over het onderdeel fusies gesproken.

Toepassingen

Tijdens de bijeenkomsten werden de volgende toepassingen belicht: handige zoekfuncties, tonen van gegevens (privacyniveaus), opties mailverkeer met ledengroepen, het voorkomen van foutieve registraties, aanmaken/wijzigen leden, diploma’s en passen, blokkades in relatie tot goedkeuring overschrijvingen, indelen van teams, spelers toewijzen aan teams en het aanstellen van verenigingsscheidsrechters. Maar ook de opties in relatie tot een omnivereniging en de registratie van bondsleden/verenigingsleden werden toegelicht.

Blik op de wedstrijdzaken app

Blik op de toekomst met het mobiel digitale wedstrijdformulier; oftewel de wedstrijdzaken app. 

Ook werd de blik op de toekomst gericht voor wat betreft het mobiel digitale wedstrijdformulier; oftewel de wedstrijdzaken app. De aanwezigen werden meegenomen in de zich voorgedane ontwikkelingen. Daarbij kwam onder meer het vervallen van de spelerspas en het wedstrijdformulier aan de orde. Maar ook het verschijnen van de programma’s in de app, het toewijzen van rollen, het regelen van wedstrijdwijzigingen, het registreren van een teammanager werd toegelicht.

Men werd tevens gewezen op het goed registreren van de juiste mailadressen van de leden in Sportlink. Dit met het oog op de toekomstige verificatie van de mailadressen met de app. Over deze nieuwe ontwikkelingen komen nog informatieavonden.

Digitale mogelijkheden

Verder werd het onderdeel narrowcasting/websites toegelicht en werd verwezen naar de pakketten die in dit kader aangeboden worden. En tot slot de ontwikkelingen die in de planning liggen ten aanzien van het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden, de toernooimodule en gezinsverbanden. Veel ontwikkelingen maar dit alles onder het motto: we ontwikkelen en verbeteren de digitale mogelijkheden om de verbinding met en tussen voetballiefhebbers te versterken.

Na afloop van de bijeenkomsten konden nog specifieke vragen worden gesteld. Deze Sportlinksessie’s werden zowel door de aanwezigen, Sportlink als de KNVB als positief ervaren.


Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen