Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB benoemt Ton van Vuuren tot lid van verdienste

KNVB Media
KNVB Media
7 februari 2023, 13:20

Ton van Vuuren ontvangt het lidmaatschap van verdienste uit handen van Betty Schelle, ledenraadslid van de KNVB. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft Ton van Vuuren op maandag 6 februari benoemd tot lid van verdienste. De Brabander heeft zich decennia lang in diverse functies ingezet als vrijwilliger voor de KNVB.

Ton van Vuuren heeft zijn sporen verdiend als vrijwilliger binnen wedstrijdzaken en meer specifiek het jeugdvoetbal. In zijn beginperiode bij de KNVB Zuid toonde hij zich, met name, zeer betrokken bij het maken van de jeugdindelingen.

Vanaf 2001 was hij voorzitter van de werkgroep jeugdvoetbal/competitiezaken. Ook nam hij de functie van voorzitter van de werkcommissie wedstrijdevenementen op zich. Van 2003 tot 2013 was hij actief als lid van de districtscommissie wedstrijdzaken. In die periode was hij ook enkele jaren lid van de districtsmolestatiecommissie.

Lid van verdienste

Op dit moment is Van Vuuren regiovoorzitter van de werkgroep schoolvoetbal. Vanwege deze vele verdiensten voor de KNVB ontving hij op 6 februari het lidmaatschap van verdienste uit handen van Betty Schelle, ledenraadslid AV. In 2012 is hij al onderscheiden met de Gouden KNVB-waarderingsspeld.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen