Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Winactie: wat betekent de Hoofd Opleiding voor jouw vereniging?

KNVB Media
KNVB Media
19 januari 2023, 10:23

Om het belang van de HO uit te lichten, zijn we op zoek naar de mooiste verhalen! - Foto: KNVB Media

De KNVB gaat vanaf 16 januari 2023 op zoek naar de toegevoegde waarde van de Hoofd Opleiding. Om het belang van deze belangrijke rol in het voetbal uit te kunnen lichten, zijn we op zoek naar de mooiste verhalen over de Hoofd Opleiding. De genomineerde Hoofden Opleiding, de vereniging en/of jij maken kans op mooie prijzen!

Door een Hoofd Opleiding aan te stellen, is het begeleiden en ontwikkelen van trainers en daardoor spelers en speelsters geborgd. Daarmee is de Hoofd Opleiding van onschatbare waarde voor verenigingen. Hebben jullie (nog) geen Hoofd Opleiding binnen de vereniging die zich o.a. bezighoudt met het (door)ontwikkelen van jullie jeugdvoetbalbeleid en trainers begeleidt, kijk dan voor meer informatie over deze belangrijk rol.

De Hoofd Opleiding De Hoofd Opleiding Je wil de trainers van jouw vereniging verder helpen, de spelers en speelsters zich met plezier laten ontwikkelen in een veilige omgeving en op beleidsmatig niveau meedenken over het voetbaltechnische beleid Hoog tijd dus om deze belangrijke rol binnen het voetbal meer uit te lichten en inzichtelijk te maken welke toegevoegde waarde er door andere betrokkenen in het voetbal wordt ervaren. Laat ons daarom snel weten wat de toegevoegde waarde van de Hoofd Opleiding bij jouw eigen vereniging is. De genomineerde Hoofden Opleiding, de vereniging en/of jij maken kans op mooie prijzen! Denk hierbij aan materiaalpakketten (ballen, hesjes, dopjes), kaarten voor een wedstrijd van Oranje, een bezoek aan de KNVB Campus, een opleiding bij jou op de club of de mogelijkheid voor de HO om een dag(deel) mee te draaien binnen de KNVB.

Doe mee aan de actie Doe mee aan de actie Laat ons weten wat de toegevoegde waarde van jouw Hoofd Opleiding is

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen