Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Herinnering: 11 december deadline aanmelden nieuwe jeugdteams derde fase

KNVB Media
KNVB Media
8 december 2022, 13:01

Zondag 11 december is de laatste dag waarop nieuwe jeugdteams voor de derde fase van de competitie kunnen worden aangemeld. - Foto: KNVB Media

De deadline voor de teaminschrijving voor de derde fase ligt in alle districten op zondag 11 december. Dit is de laatste dag waarop nieuwe jeugdteams voor de derde fase van de competitie kunnen worden opgegeven. Nieuwe jeugdteams kunnen door verenigingen in Sportlink Club worden aangemeld.

Hoe je dat moet doen, lees je hier.  Sinds het seizoen 2020/’21 wordt bij de pupillen gevoetbald via een aangepaste competitieopzet. De O7 tot en met de O12 spelen in vier korte fasen, waarbij op basis van de behaalde resultaten na iedere fase een herindeling volgt. Teams kunnen zich voor aanvang van elke fase inschrijven.

Sinds dit seizoen is ook bij de junioren sprake van een nieuwe competitieopzet. De O13 t/m O19 bij de gemengde competities en de meidencompetities (MO13 t/m MO20) kennen twee korte fasen (najaar) en één langere fase (voorjaar). Ook hier volgt na iedere fase een herindeling en kunnen teams zich voor aanvang van elke fase nieuw inschrijven.

DEADLINES FASENVOETBAL JEUGD DEADLINES FASENVOETBAL JEUGD Klik hier voor de complete seizoensplanning van het fasenvoetbal per district.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen