Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Pascal Zegwaard (45) overleden

KNVB Media
KNVB Media
10 november 2022, 15:50

Pascal Zegwaard overleden op 6 november 2022. - Foto: KNVB Media

De KNVB ontving het trieste bericht dat Pascal Zegwaard op zondagochtend 6 november op de veel te jonge leeftijd van 45 jaar is overleden.

Pascal trad op 1 juli 2001 in dienst als competitieplanner in district West I in Amsterdam. Gedurende zijn dienstverband organiseerde hij voor diverse categorieën de competities. Pascal was een betrokken competitieplanner die altijd het belang van de vereniging verdedigde.

Een voetbaldier pur sang, want naast zijn werkzaamheden bij de KNVB was Pascal ook zeer actief bij zijn club RODA ’23 uit Amstelveen waar hij door de jaren heen veel verschillende taken bekleedde en de laatste jaren een bestuursfunctie had. Voor al zijn activiteiten werd hij door zijn club benoemd tot lid van verdienste.

Ondanks dat zijn gezondheidssituatie bekend was en er geen genezing meer mogelijk was, komt het bericht als een schok. De KNVB verliest in Pascal een gewaardeerde en vakkundige collega met het hart op de juiste plaats. Directie en medewerkers wensen zijn familie alle sterkte toe om dit enorme verlies te dragen.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen