Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Waardering voor KNVB Ambassadeurs Frans Schiereck en Roel Bonants

KNVB Media
KNVB Media
1 november 2022, 16:54

Waardering voor KNVB Ambassadeurs Frans Schiereck en Roel Bonants - Foto: KNVB Media

Twee ambassadeurs zijn tijdens het najaarsoverleg van de ledenraadsleden en de ambassadeurs van de KNVB Zuid verrast met een mooie waardering.

— Foto: Sander van Beuzekom en Frans Schiereck

Frans Schiereck, die in 2015 al werd benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB, nam tijdens dit overleg officieel afscheid als KNVB ambassadeur. Vanaf 1983 tot 2003 heeft hij onder andere de functies van secretaris en voorzitter vervuld bij SC Amstelwijck. Daarna heeft hij zich twintig jaar ingezet voor de KNVB als  regioafgevaardigde, lid van de verenigingsraad en ambassadeur. Mede-ambassadeur Sander van Beuzekom sprak zijn waardering uit en overhandigde hem het KNVB-afscheidsbeeldje.

— Foto: Roel Bonants en Ingrid Kloosterman

Roel Bonants

Ook Roel Bonants werd die dag, volledig onverwacht, gewaardeerd door ledenraadslid Ingrid Kloosterman. Roel heeft vanaf 2001 tot 2015 diverse functies vervuld bij Vios '38 en JVC Cuijk. Daarnaast is hij vele jaren KNVB-scheidsrechter geweest. Vanaf 2014 is hij enkele jaren lid geweest van de verenigingsraad. Sinds 2016 treedt hij op als KNVB Ambassadeur. Roel Bonants werd door Ingrid Koosterman onderscheiden met de gouden KNVB waarderingsspeld.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen