Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Competitie-indeling fase 2 bekend

KNVB Media
KNVB Media
19 oktober 2022, 7:00

De competitie-indeling voor de 2de fase van de jeugdcompetities is gepubliceerd. - Foto: KNVB Media

De competitie-indeling voor de 2de fase van de jeugdcompetities is gepubliceerd. De nieuwe poule-indelingen zijn te vinden op Voetbal.nl, zowel op de website als in de app.

Het wedstrijdschema voor bijna alle competities wordt op donderdag 20 oktober gepubliceerd. Alleen voor de pupillen (O7 t/m O12) in West I en II wordt de nieuwe indeling uiterlijk woensdag 26 oktober bekend. Het wedstrijdschema volgt voor hen uiterlijk donderdag 27 oktober. 

Hoe is de nieuwe indeling tot stand gekomen? 

De indeling van de competities in fase 2 is gebaseerd op de uitslagen van de wedstrijden in fase 1. Op die manier creëren we gedurende het seizoen steeds gelijkwaardigere poules met leukere en spannendere wedstrijden voor iedereen. 

De wedstrijden in fase 2 worden gespeeld van 29 oktober tot en met 10 december (Noord, Oost en junioren West I/II), respectievelijk van 5 november tot en met 10 december (pupillen Zuid I/II en West I/II) / 17 december (junioren Zuid I/II). Herindelen op verzoek is niet mogelijk. Alleen bij extreem grote uitslagen en mits er ruimte is, worden teams op initiatief van de KNVB heringedeeld.

Deadline inschrijven nieuwe teams voor fase 3

Nieuwe teams voor fase 3 kunnen worden ingeschreven tot en met zondag 11 december. Inschrijvingen die na deze datum binnenkomen, worden alleen ingedeeld als er ruimte is in de aangevraagde klasse.

Op basis van de resultaten uit fase 2 worden alle teams opnieuw ingedeeld voor de aanvang van fase 3. U hoeft als wedstrijdsecretaris dus GEEN verzoeken in te dienen. Tenzij de samenstelling van het team enorm wordt gewijzigd.

Deadlines fasenvoetbal jeugd Deadlines fasenvoetbal jeugd Hier zijn per district alle deadlines en belangrijke voor het fasenvoetbal bij de jeugd te vinden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen