Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Doe ook mee met De Nationale Voetbaldag

KNVB Media
KNVB Media
3 mei 2022, 14:50

Tijdens het weekend van De Nationale Voetbaldag (10, 11 en 12 juni) vieren we met heel Nederland het amateurvoetbal. - Foto: KNVB Media

Dit jaar organiseren we voor de tweede keer het weekend van De Nationale Voetbaldag (10, 11 en 12 juni). Een weekend waarin we met heel Nederland het amateurvoetbal vieren en voetbalverenigingen vragen hun poorten open te zetten. Inmiddels hebben de eerste 100 verenigingen zich ingeschreven voor De Nationale Voetbaldag.

Voetbalverenigingen verbinden wekelijks al honderden mensen van jong tot oud met én aan elkaar. Mensen die elkaar anders niet hadden ontmoet. Doordat voetbal overal in Nederland toegankelijk is voor iedereen, leveren we met alle verenigingen een onschatbare waarde aan de maatschappij. En dat willen we aan heel Nederland laten zien.

— Een overzicht van de eerste 100 verenigingen die deelnemen aan De Nationale Voetbaldag.

Vier mee!

Waarom zou je meedoen als vereniging? Het weekend van De Nationale Voetbaldag wordt groots aangekondigd in de media en dat biedt kansen voor jouw vereniging. Zijn jullie op zoek naar nieuwe leden? Meer sponsoren? Meer vrijwilligers? Of wil je juist je huidige vrijwilligers bedanken? Of heel simpel aan je buurt laten zien wat voor een leuke vereniging jullie zijn? Dan zijn er vele activiteiten te organiseren om mee te doen aan De Nationale Voetbaldag. Al wedstrijden staan in het weekend van 10, 11 en 12 juni? Of heb je al activiteiten gepland? Mooi! Meld deze aan via het aanmeldformulier, ontvang ondersteuning en vier De Nationale Voetbaldag met ons mee.

Meer informatie Meer informatie Hoe vieren we het weekend van De Nationale Voetbaldag?

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen