Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar

KNVB Media
KNVB Media
25 november, 11:38

De 7x7 variant is ideaal voor verenigingen die kampen met structurele spelerstekorten of voor spelers die niet meer wekelijks willen of kunnen spelen. - Foto: KNVB Media

Als gevolg van corona zijn in het najaar slechts enkele speelrondes gespeeld. Afhankelijk van het aantal nieuwe inschrijvingen worden de indelingen van het najaar als basis voor de indelingen in het voorjaar gebruikt. Er wordt geprobeerd om de incomplete poules weer aan te vullen tot minimaal vier teams. Uitgangspunt blijft een zo veel als mogelijke regionale indeling om de reisafstanden te beperken.

Zonder tegenbericht gaan de KNVB ervanuit dat de teams die in het najaar hebben deelgenomen ook in het voorjaar weer van de partij zijn. Nieuwe teams kunnen zich ook inschrijven voor deze aan populariteit toenemende competitievorm. De 7x7 variant is ideaal voor verenigingen die kampen met structurele spelerstekorten of voor spelers die niet meer wekelijks willen of kunnen spelen.

Download hieronder de aanvullende informatie over de 7x7 seniorencompetities.

Bij voldoende inschrijvingen worden in het voorjaar op vrijdagavond de volgende toernooivormen 7x7 georganiseerd (start 26 februari 2021):

  • Mannen 7x7 35+ én mannen 7x7 45+
  • Vrouwen 7x7 18+ én vrouwen 7x7 30+

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 17 januari 2021 door een mail te sturen naar contact@knvb.nl. Geef hierbij expliciet aan om welke leeftijdscategorie het gaat. Tot die datum kunnen er ook teams worden teruggetrokken en kunnen er nog wensen/verhinderingen met betrekking tot het gastheerschap worden doorgegeven.

KNVB Contact

Voor aanvullende vragen aan de KNVB.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen