Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vacatures KNVB ambassadeurs serviceregio 10

KNVB Media
KNVB Media
30 september 2020, 15:01

De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 10). - Foto: KNVB Media

Het team verenigingsadvies van serviceregio 10 in Zuid is op zoek naar enthousiaste KNVB-ambassadeurs. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 4-6 uur per week.

Gezocht wordt naar ambassadeurs die specifiek actief willen zijn voor:

•             veldvoetbal in de Bommelerwaard
•             veldvoetbal in Altena
•             veldvoetbal in Oss en Bernheze
•             veldvoetbal in Uden, Landerd en Grave
•             zaalvoetbal in de regio

KNVB serviceregio's

De KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij verschillende adviseurs. De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team Verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 10).

VACATURE KNVB-AMBASSADEUR (VRIJWILLIGER) VACATURE KNVB-AMBASSADEUR (VRIJWILLIGER) De KNVB-ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio.

Interesse

Vind jij het leuk om oren en ogen te zijn in de regio en de KNVB te vertegenwoordigen tijdens officiële gelegenheden bij verenigingen? Kijk dan of je past in het profiel en reageer door middel van het toesturen van een motivatie en CV.

Vragen

Reageren of vragen over deze functie? Stuur dan een mail naar de verenigingsadviseur in jouw regio.

Marjan Heinen

Medewerker Voetbalontwikkeling

De Medewerker Voetbalontwikkeling richt zich vooral op de Hoofden Opleiding en de Technisch jeugdcoördinatoren van de verenigingen en houdt zich bezig met diverse voetbaltechnische thema's. Hij/zij adviseert op een proactieve wijze over beleidsvoering en continuïteit van het technische beleid. Het doel is om de verenigingen vitaler te maken.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen