Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Laatste kaarten Oranje Express voor wedstrijd tegen Noord-Ierland

KNVB Media
KNVB Media
25 september 2019, 11:34

Speciaal voor deze wedstrijd heeft de KNVB een trein ingehuurd die supporters van Maastricht naar Rotterdam Stadion brengt met tussenstops in Eindhoven, Tilburg en Breda. - Foto: KNVB Media

Het Nederlands elftal speelt op donderdag 10 oktober tegen Noord-Ierland in De Kuip in een uitverkocht stadion. Speciaal voor deze wedstrijd heeft de KNVB een trein ingehuurd die supporters van Maastricht naar Rotterdam Stadion brengt met tussenstops in Eindhoven, Tilburg en Breda. Na de wedstrijd brengt de Oranje Express trein je weer terug naar het station waar je bent opgestapt.

De reguliere kaarten voor de wedstrijd zijn al uitverkocht, maar wil jij er toch bij zijn? Klik dan hier om de laatste kaarten te bemachtigen, speciaal gereserveerd voor Oranje Express reizigers. 

In de trein is onder andere een voorbeschouwing op de wedstrijd door bijzondere ‘machinist’ Viggo Waas en er zijn andere activiteiten waardoor je helemaal in de Oranje stemming komt.  

Het Oranje Express arrangement is inclusief een Oranje sjaal én uiteraard een ticket voor de wedstrijd Nederland-Noord-Ierland in vak F.  

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen