Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Afscheid en waardering leden tuchtcommissie Zuid

KNVB Media
KNVB Media
4 juli 2019, 9:23

Op maandag 24 juni is afscheid genomen van een aantal leden van de tuchtcommissie regio Zuid. - Foto: KNVB Media

Op maandag 24 juni is afscheid genomen van een aantal leden van de tuchtcommissie regio Zuid. Een viertal leden was hierbij aanwezig. Op deze avond hebben deze heren en dame een onderscheiding/presentje mogen ontvangen voor hun vele verdiensten binnen KNVB en verenigingsverband.

Raymond Vlecken: Vlecken heeft een zilveren speld gekregen voor zijn inzet als lid van de commissie van beroep, voorzitter van de tuchtcommissie en lid van de overlegvergadering tuchtcommissie amateurvoetbal. Naast de functies die hij heeft gehad binnen de KNVB is hij sinds 1975 lid van de vereniging RKHBS.

Theo Wolters: Wolters heeft een gouden speld gekregen voor zijn inzet als secretaris/wedstrijdsecretaris en consul bij de vereniging Drechtstreek, secretaris/wedstrijdsecretaris en scheidsrechterscoördinator bij de vereniging Papendrecht en lid van de tuchtcommissie.

Fred Gillissen: Gilliessen heeft een zilveren speld gekregen voor zijn inzet als voorzitter van de vereniging Bekkerveld, regioafgevaardigde van Zuid II en lid van de tuchtcommissie.  

Anne Schmidt: Schmidt heeft een symbolisch presentje ontvangen voor haar inzet als lid van de tuchtcommissie.

Tevens is Jos Hermsen afgetreden als lid van de tuchtcommissie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen