Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vacatures KNVB-ambassadeurs in regio 10

KNVB Media
KNVB Media
10 mei 2019, 10:29

De KNVB-ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 10). - Foto: KNVB Media

Het team verenigingsadvies van serviceregio 10 in Zuid is op zoek naar enthousiaste KNVB-ambassadeurs. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 6 uur per week.

Gezocht wordt naar ambassadeurs voor zes specifieke regio’s c.q. doelgroepen, te weten:

  • KNVB-ambassadeur veldvoetbal Altena 
  • KNVB-ambassadeur veldvoetbal Bommelerwaard
  • KNVB-ambassadeur veldvoetbal Tiel en omstreken
  • KNVB-ambassadeur veld- en zaalvoetbal Gorinchem en omstreken
  • KNVB-ambassadeur veldvoetbal Oss
  • KNVB-ambassadeur veldvoetbal Uden en omstreken

KNVB serviceregio's

Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. Verenigingen die behoefte hebben aan advies en/of begeleiding kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. De KNVB heeft vele experts beschikbaar die verenigingen persoonlijk op weg helpen. De KNVB-ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 10). In overleg en afstemming met de verenigingsadviseur en collega-ambassadeurs bedien je een specifiek gebied in de regio.

Vacature KNVB-ambassadeur (vrijwilliger) Vacature KNVB-ambassadeur (vrijwilliger) De KNVB-ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio.


Interesse

Vind jij het leuk om verenigingen met regelmaat te bezoeken? Om met hen bij te praten in de bestuurskamer en de KNVB te vertegenwoordigen tijdens officiële gelegenheden bij verenigingen? En vind je het leuk om in het belang van het voetbal en de verenigingen in gesprek te gaan met gemeenten? En wil je een bijdrage leveren aan de organisatie van de vele waardevolle bijeenkomsten die de KNVB in de regio voor de verenigingen belegt? Kijk dan of het profiel van KNVB-ambassadeur je past en reageer door middel van het toesturen van een motivatie en CV.

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar:

Derk Jepma

Verenigingsadviseur

De verenigingsadviseur staat als contactpersoon en sparring partner voor je klaar. Met waardevolle kennis en inzichten over de regio fungeert de verenigingsadviseur tevens als bruggenbouwer en verbinder met andere partijen die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van jouw vereniging en het voetbal.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen