Vacatures KNVB ambassadeur regio Eindhoven en Helmond

KNVB Media
KNVB Media
13 februari, 13:07

De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 9). - Foto: KNVB Media

Het team verenigingsadvies van serviceregio 9 in Zuid is op zoek naar enthousiaste KNVB-ambassadeurs. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 6 uur per week.

Gezocht wordt naar ambassadeurs voor een 4-tal specifieke regio’s c.q. doelgroepen, te weten:

  • KNVB Ambassadeur veldvoetbal Eindhoven
  • KNVB Ambassadeur veldvoetbal regio Eindhoven (Veldhoven – Nuenen – Geldrop - Heeze – Waalre)
  • KNVB Ambassadeur veldvoetbal regio Helmond (Helmond – Gemert/Brakel)
  • KNVB Ambassadeur zaalvoetbal regio Eindhoven

De KNVB serviceregio's

De KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt.

De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 9).

Interesse

Ben jij geïnteresseerd? Kijk dan of je past in het profiel en reageer door middel van het toesturen van een motivatie en CV.

Vacature KNVB ambassadeur (vrijwilliger)De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio.

Vragen

Stuur dan een mail naar:

Roland Jansen

Verenigingsadviseur

De verenigingsadviseur staat als contactpersoon en sparring partner voor je klaar. Met waardevolle kennis en inzichten over de regio fungeert de verenigingsadviseur tevens als bruggenbouwer en verbinder met andere partijen die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van jouw vereniging en het voetbal.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven