Beperkte toegang KNVB-pashouders bij Kozakken Boys - Katwijk

KNVB Media
KNVB Media
23 mei, 13:11

Kozakken Boys en Katwijk spelen zaterdag 26 mei tegen elkaar. Inzet is het kampioenschap in de Tweede Divisie. - Foto: KNVB Media

Houders van een bewijs van vrije toegang amateurvoetbal hebben niet automatisch toegang tot de wedstrijd Kozakken Boys - Katwijk op zaterdag 26 mei. Vanwege de grote vraag naar kaarten is in overleg met Kozakken Boys afgesproken dat een beperkt aantal kaarthouders toegang krijgt.

Tijdens het duel tussen beide teams wordt de strijd om het kampioenschap in de Tweede Divisie beslist. Katwijk is met nog één wedstrijd te spelen koploper met 71 punten. Kozakken Boys staat tweede en heeft twee punten minder. De thuisploeg moet dus winnen om kampioen te worden. Bij ieder ander resultaat gaat de titel naar Katwijk.

Aanmelden

Kaarthouders die bij het duel aanwezig willen zijn, moeten zich van tevoren (uiterlijk vrijdag 25 mei, 12:00 uur) bij Kozakken Boys hebben gemeld en een bevestiging hebben ontvangen dat er een kaart klaarligt. Om ongewenste situaties te voorkomen is het verzoek aan allen die een bewijs van vrije toegang hebben, zich aan deze procedure te houden.

Kozakken Boys staat volledig in haar recht als onaangekondigd bezoek geen toegang krijgt, ook als een bewijs van vrije toegang wordt getoond. Het reserveren van een plaats bij Kozakken Boys – Katwijk kan via het e-mailadres secretaris@kozakkenboys.nl.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven