Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Samenwerking met andere clubs? Stel de KNVB tijdig op de hoogte

KNVB Media
KNVB Media
19 april, 9:46

De KNVB biedt verenigingen de mogelijkheid om samen te werken. - Foto: KNVB Media

Het kan voorkomen dat een vereniging net niet genoeg spelers heeft om een team compleet te maken. Een goede reden om eens te kijken naar samenwerking met een of meerdere verenigingen uit de buurt. Samen is het wellicht wel mogelijk een team samen te stellen. Maar ook als twee of meer verenigingen een aantal leeftijdscategorieën of de hele jeugdafdeling willen samenvoegen om voetbal op verschillende niveaus aan te kunnen bieden, is dat mogelijk.

De KNVB biedt verenigingen de mogelijkheid om samen te werken. Hiervoor zijn speciale formulieren, waarmee de samenwerking bij de KNVB kan worden aangevraagd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met één team samen te werken (optie 1), maar ook met één of meerdere leeftijdscategorieën, bijv. alle JO19 spelers (optie 2) of de gehele jeugd (optie 3). Ook is het mogelijk om alle meisjes en vrouwen samen te laten spelen of alle senioren ter voorbereiding op een fusie. Vele verenigingen maken al gebruik van deze mogelijkheden.

Samenwerking met andere clubs? Stel de KNVB tijdig op de hoogte Samenwerking met andere clubs? Stel de KNVB tijdig op de hoogte Bekijk alle informatie en de deadlines op KNVB Assist.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen