Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainerslicentiepas voortaan alleen nog digitaal

KNVB Media
KNVB Media
1 augustus 2017, 17:03

De plastic trainerslicentiepas is sinds 1 juli 2017 vervangen door een digitale pas. - Foto: KNVB Media

De plastic trainerslicentiepas is sinds 1 juli 2017 vervangen door een digitale pas. Deze digitale trainerspas is vanaf medio augustus te vinden in de KNVB Wedstrijdzaken-app.

De plastic trainerslicentiepas is dan niet meer nodig. Aanvragen voor een nieuwe licentiepas worden verwerkt en deze zal ook medio augustus zichtbaar zijn via de wedstrijdzaken app. Een fotoformulier wordt dus niet meer verstuurd.

Het downloaden van de app is geen verplichting. Wanneer iemand in het bezit is van een geldige trainerslicentie, dan wordt de digitale trainerslicentiepas zichtbaar via het zogeheten ‘mDWF’. Dit is alleen van toepassing bij de elftallen in klasses/divisies waar de KNVB controleert of de vereniging beschikt over een voor de betreffende klasse bevoegde en gelicenseerde trainer/coach.

Mobiel digitaal wedstrijdformulier

Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier gebeurt dan via de Wedstrijdzaken-app.

In die app is ook de trainerslicentiepas terug te vinden. Kijk onderaan dit artikel voor alle informatie over het mobiel digitaal wedstrijdformulier en de Wedstrijdzaken-app.

De Wedstrijdzaken-app is alleen te gebruiken voor leden van de KNVB. Dit kan via een lidmaatschap bij een vereniging of als vrijwillig lid van de KNVB.

Registreren Wedstrijdzaken-app

Registreren kan alleen met het e-mailadres dat vastligt in de ledenadministratie van de vereniging en de KNVB. Lukt het niet om je te registreren met dat e-mailadres, neem dan contact op met de KNVB via assist@knvb.nl om het e-mailadres juist te laten vastleggen in de administratie. Daarna kan alsnog worden geregistreerd.

Voordelen van de digitale trainerspas

 

  • Iedereen kan de trainerspas altijd laten zien via de wedstrijdzaken app en deze niet meer kwijtraken.
  • Persoonsgegevens zijn zelf te wijzigen via de app. De volgende gegevens kunnen gewijzigd worden: vaste telefoon, mobiele telefoon (communicatiegegevens), adres, postcode en woonplaats (adresgegevens), de privacy-instelling (dit kan een lid altijd zelf aanpassen via de app), de pasfoto.
  • Het downloaden van de app is geen verplichting. Wanneer iemand in het bezit is van een geldige trainerslicentiepas, dan wordt deze zichtbaar via het mDWF.

Mobiele digitale wedstrijdformulier Mobiele digitale wedstrijdformulier Lees meer informatie

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen