Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Commissieleden Noord en Oost bezoeken Steunpunt Zwolle

KNVB Media
KNVB Media
27 mei 2016, 14:29

Commissieleden en medewerkers in Steunpunt Zwolle. - Foto: KNVB Media

Commissieleden van de districten Noord en Oost zijn op woensdag 25 en donderdag 26 mei op bezoek geweest in Zwolle om het nieuwe KNVB-districtskantoor te bezichtigen. Anneke Westra en Petra ten Pas, beide senior verenigingsadviseurs, spraken tijdens het bezoek de aanwezigen toe.

Eerst werd teruggeblikt op de samenvoeging van de districten Oost en Noord, de bouwwerkzaamheden in Sportcentrum Landstede ten behoeve van de KNVB en de verhuizing vanuit Heerenveen en Deventer naar Zwolle. Vervolgens kwamen de veranderingen in de organisatie ter sprake. Niet alleen de werkzaamheden en gang van zaken op het Steunpunt Zwolle, maar ook de taken van de ledenraadsleden en de KNVB-ambassadeurs in de verschillende kieskringen.

Ervaringen

Een aantal aanwezigen vertelde over hun eerste ervaringen in de nieuwe rol. Middels een dia werd ingezoomd op de regio's en de kieskringen die binnen de KNVB zijn gevormd en welke KNVB-verenigingsadviseurs daaraan in Oost en Noord verbonden zijn. Met daarbij de vermelding van de locaties waarop de servicepunten van de verenigingsadviseurs zijn gevestigd.

Laatste ontwikkelingen

Tot slot vertelden Anneke Westra en Petra ten Pas over de laatste ontwikkelingen. Onder meer de Campus in Zeist, het mobiel digitaal wedstrijdformulier (app) bij het zaalvoetbal en KNVB-Assist kwamen aan bod. De aanwezigen gaven aan zeer positief te zijn over KNVB-Assist, het nieuwe digitale informatieplatform van de KNVB. Binnen een handomdraai wordt de gewenste informatie gevonden. Op de vraag hoe de contacten worden ervaren met het Steunpunt Zwolle, werd positief gereageerd.

Nieuwe werkplekken

In aansluiting daarop konden de bezoekers de nieuwe werkplekken bewonderen. De vrijwilligers waren enthousiast over de inrichting, kleuren en uitstraling. Ook werd nog een blik gericht op de imposante sporthal van Sportcentrum Landstede. Net als de medewerkers beaamden de aanwezigen de inspirerende werkomgeving.

Bij terugkomst in het kantoor werd onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat met de medewerkers. De medewerkers van het Steunpunt zien terug op een leuk samenzijn met de commissieleden en zijn blij met de belangstelling en de enthousiaste reacties die werden geuit.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen