Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Pure Energie Eredivisie Vrouwen: De Talkshow

KNVB Media
KNVB Media
1 maart 2021, 17:08

Marleen van Oortmarssen en Sanne van Dongen. - Foto: KNVB Media

Wil jij alle belangrijke en opvallende zaken te weten komen over de Pure Energie Eredivisie Vrouwen? Dan kun je vanaf vandaag luisteren en kijken naar de Pure Energie Eredivisie Vrouwen: De Talkshow. In dit programma praten vier kenners van het vrouwenvoetbal je na iedere speelronde bij over de ins and outs van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en het vrouwenvoetbal in Nederland.

De Pure Energie Eredivisie Vrouwen wordt steeds zichtbaarder in het Nederlandse voetballandschap. Sinds dit seizoen zendt ESPN iedere speelronde een wedstrijd live uit met daarnaast de hoogtepunten van de overige duels. De NOS brengt iedere zondagavond in Studio Sport de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden en heeft de mogelijkheid zes wedstrijden per seizoen live uit te zenden. Een programma om de competitie in na te bespreken was er echter niet. Daarom presenteert de KNVB in samenwerking met Zessen Media, ING en Pure Energie nu De Talkshow.

Presentatie

Presentator van De Talkshow is Marleen van Oortmarssen (34). Marleen stond tussen 2018 en 2020 voor de camera’s van Ajax TV. Momenteel werkt ze als freelancer achter de schermen bij RTL Boulevard. Ze wordt bijgestaan door Sanne van Dongen (28), sportredacteur, voetbalenthousiasteling en tweelingzus van Oranje-international Merel van Dongen. Ook Claudia van den Heiligenberg (oud-international en werkzaam bij de VVCS), Annemarie Postma (sportjournalist) en Rivkah op het Veld (presentator Studio Sport) zullen als expert aanschuiven.

Naast Sanne van Dongen zullen ook Claudia van den Heiligenberg (oud-international en werkzaam bij de VVCS), Annemarie Postma (sportjournalist) en Rivkah op het Veld (presentator Studio Sport)  aanschuiven.

Terugkerende items

Terugkerend item in De Talkshow wordt het ‘ING. Best. Team. Ever.’, waarin bekende voetballiefhebbers tot het einde van dit seizoen hun favoriete spelers uit de geschiedenis van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen selecteren. In ‘Wie heb ik aan de lijn?’ staat een telefoon centraal die binnen de Pure Energie Eredivisie Vrouwen iedere week wisselt van eigenaar. Het is een verrassing wie opneemt. Slechts één regel: de telefoon moet worden doorgegeven aan een speelster of coach van een ander team. Dit seizoen worden nog twaalf afleveringen opgenomen. Voor komend seizoen staan 25 afleveringen van De Talkshow in de planning.

Kijken en luisteren

De Talkshow De Talkshow Ga naar de eerste aflevering van De Talkshow over de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Podcast Podcast Luister De Talkshow als podcast via podcastapps Spotify, Stitcher of Apple Podcasts.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen