Michiel Kramer akkoord met zeven wedstrijden uitsluiting

KNVB Media
KNVB Media
16 april 2018, 16:15

Sparta kan zeven duels geen beroep doen op aanvaller Michiel Kramer. - Foto: KNVB Media

Michiel Kramer is maandag akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van zeven wedstrijden uitsluiting. Kramer ontving een rode kaart voor een trap in het gezicht van Alexander Büttner tijdens de wedstrijd Vitesse – Sparta van zaterdag.

Bij het vaststellen van de strafmaat is rekening gehouden met de strafkaart van Kramer.

Siem de Jong

Siem de Jong is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van drie wedstrijden uitsluiting waarvan één voorwaardelijk. De Jong ontving een rode kaart voor ernstig gemeen spel ten opzichte van Santiago Arias tijdens de wedstrijd PSV – Ajax van zondag.

Ron Janzen

Ron Janzen is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van drie wedstrijden uitsluiting waarvan één voorwaardelijk. Janzen ontving een rode kaart voor het naar de keel grijpen van Anass Achahbar tijdens de wedstrijd Helmond Sport – NEC van vrijdag.

Givan Werkhoven

Givan Werkhoven is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van drie wedstrijden uitsluiting waarvan één voorwaardelijk. Werkhoven ontving een rode kaart voor ernstig gemeen spel ten opzichte van Elton Kabangu tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Eindhoven van vrijdag.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven