Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vier spelers langs de kant in KNVB Bekertoernooi

KNVB Media
KNVB Media
18 september 2017, 11:20

Excelsior kan tegen sc Heerenveen geen beroep doen op Jurgen Mattheij. - Foto: KNVB Media

Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag kan woensdag in het KNVB Bekerduel met sc Heerenveen geen beroep doen op Jurgen Mattheij.

De centrale verdediger van de Rotterdamse Eredivisieclub heeft nog een uitsluiting achter zijn naam staan uit het vorige seizoen. Ook drie amateurclubs die deze week uitkomen in het Bekertoernooi moeten om die reden een speler missen.

Matthias Breman van sc Genemuiden (dat op dinsdag 19 september thuis tegen De Treffers speelt), Lars Middelwijk van de Ajax-amateurs (thuis tegen FC Utrecht, woensdag 20 september) en Jordy Zwart van VVSB (woensdag 20 september thuis tegen Telstar) moeten vanwege hun sanctie langs de kant blijven.

Overlopende straf

Ook staat er nog een straf open, overlopende naar seizoen 2018/'19, van Denny Maessen (RIOS’31), Stein de Wit (d'Olde Veste), Sam Nijpels (AFC), Jordy Brouwer (DHC), Kevin Mennega (Harkemase Boys) en Berend Jan Schootstra (Buitenpost).

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen