Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hans de Koning moet wedstrijd toekijken vanaf de tribune

KNVB Media
KNVB Media
17 januari 2017, 11:05

Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning moet één duel vanaf de tribune toekijken. - Foto: KNVB Media

Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning moet één duel vanaf de tribune toekijken. De oefenmeester kreeg die straf opgelegd omdat hij zich in de wedstrijd tegen AZ onbehoorlijk heeft gedragen tegenover de vierde official.

Boy van de Beek werd een dag eerder voor één competitiewedstrijd uitgesloten. De speler van Jupiler League-club Achilles’29 uit Groesbeek kreeg de straf vanwege zijn vijfde gele kaart dit seizoen, opgelopen in de verloren thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-1).

Ook Stefano Lilipaly van Telstar moet één wedstrijd toekijken, nadat hij in het duel tegen RKC Waalwijk de bal opzettelijk met de hand speelde, daarmee de tegenstander een scoringskans ontnam en daarvoor een rode kaart kreeg.

Baker niet akkoord

Lewis Baker van Vitesse ging niet akkoord met het schikkingsvoorstel van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. De speler kreeg zondag in het duel tegen FC Twente een rode kaart. De zaak wordt donderdag in Zeist behandeld.

Overzicht uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17 Overzicht uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17 Alle uitsluitingen in het betaald voetbal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen