Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Word jij de #Bekerbaas op Twitter?

KNVB Media
KNVB Media
26 februari 2018, 14:00

Woensdag worden de halve finales van het toernooi om de TOTO KNVB Beker gespeeld. - Foto: KNVB Media

#CupCoach is terug, met een nieuwe naam: #Bekerbaas. Voetbalfans kunnen vanaf nu op Twitter een selectie maken van vier spelers van de halvefinalisten en daarmee proberen zoveel mogelijk punten te scoren.

Bij de halve finale en de finale van de TOTO KNVB Beker zal het spel gespeeld worden. Iedereen kan een keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller van AZ, FC Twente, Feyenoord en/of Willem II kiezen en die vier namen met #Bekerbaas naar @KNVB sturen. Vervolgens ontvangen deelnemers meteen een bevestiging dat ze meedoen aan #Bekerbaas.

De puntentelling van #Bekerbaas.

Punten scoren

Doelpunten en assists leveren punten op, maar een keeper die geen tegendoelpunt incasseert ook. Je kunt tijdens de wedstrijden je score opvragen door #score te tweeten naar @KNVB. Ook kun je de #score opvragen van andere deelnemers door hen te 'mentionen' in jouw tweet.

Meedoen kan vanaf nu tot aan de aftrap van de eerste halve finale (AZ - FC Twente), woensdag om 18.30 uur. Aan het eind van Feyenoord - Willem II ontstaat er dan een algemeen klassement, waarbij de beste deelnemer twee VIP-kaarten krijgt voor de finale van de TOTO KNVB Beker. Bij een gelijke stand is het moment van inschrijven bepalend; wie zich eerder heeft ingeschreven wint.

Plaats nu je Tweet Plaats nu je Tweet Klik hier om je opstelling in te sturen.

En verder:

  • Iedere opstelling dient één keeper, één verdediger, één middenvelder en één aanvaller te bevatten om mee te dingen naar de prijzen.
  • De posities van de spelers worden bepaald door de gegevens van Gracenote.
  • Wanneer je per Twitter-account meerdere opstellingen tweet, telt de laatst verstuurde opstelling.
  • Bij FC Twente spelen de broers Jensen. Om één van beide, of allebei, op te stellen moet je hun voor- én achternaam gebruiken.
  • Wanneer je je opstelling hebt doorgegeven is het natuurlijk mogelijk om deze voor de start van de wedstrijd nog aan te passen. Om dat te doen tweet je alléén de naam van je nieuwe speler naar @KNVB met de #Bekerbaas. We vervangen dan automatisch de speler op dezelfde positie.
  • Om mee te doen, dient je Twitteraccount niet afgeschermd te staan.

Actievoorwaarden #Bekerbaas Actievoorwaarden #Bekerbaas Door mee te doen met #Bekerbaas ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen