Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meer tijd nodig voor besluit over FC Twente

KNVB Media
KNVB Media
4 mei 2016, 14:00

De licentiecommissie zal op 9 mei nog geen besluit nemen over de licentie van FC Twente. - Foto: KNVB Media

De‎ licentiecommissie van de KNVB heeft meer tijd nodig om de aangeleverde documenten van FC Twente te beoordelen. Dat betekent dat de licentiecommissie op 9 mei nog geen besluit zal nemen over de licentie van FC Twente. De commissie streeft ernaar dat nog wel in de maand mei te doen.

De door FC Twente aangeleverde informatie is omvangrijk en na een globale scan daarvan kwam de licentiecommissie tot de conclusie dat het meer tijd nodig heeft om alle informatie zorgvuldig te beoordelen. En mogelijk vraagt de licentiecommissie nog nadere informatie aan FC Twente.

Tijdlijn: de crisis bij FC Twente Tijdlijn: de crisis bij FC Twente Een feitelijk chronologisch overzicht van de gebeurtenissen die zich sinds 2014 bij de club uit Enschede afspeelden.

KNVB voorbereid op mogelijk noodscenario KNVB voorbereid op mogelijk noodscenario De promotie- en degradatieregeling betaald voetbal is aangepast voor het geval dat de intrekking van de licentie van FC Twente definitief wordt.

Opnieuw drie punten in mindering voor FC Twente Opnieuw drie punten in mindering voor FC Twente FC Twente kreeg begin april drie punten in mindering.

Vragen en antwoorden over het FC Twente-dossier Vragen en antwoorden over het FC Twente-dossier De feiten op een rijtje.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen