Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Licentiecommissie beoordeelt rapportages Fortuna Sittard

KNVB Media
KNVB Media
1 maart 2016, 15:40

Foto: KNVB Media

Fortuna Sittard heeft vandaag de financiële rapportages aan de licentiecommissie van de KNVB geleverd. De onafhankelijke licentiecommissie van de KNVB beoordeelt vervolgens of deze rapportages voldoen aan de richtlijnen zoals die met clubs zijn afgesproken in het licentiereglement.

Het gaat bij Fortuna Sittard om de jaarcijfers 2014/'15 en de prognosecijfers 2015/'16, die de club in eerste instantie op 1 december 2015 moest inleveren en de halfjaarcijfers 2015/'16, die op uiterlijk 1 maart 2016 moeten worden ingeleverd. Voor de twee eerstgenoemde, de jaarcijfers en prognosecijfers, had de club in Sittard van de licentiecommissie al drie maal dispensatie verkregen. De uiterste datum voor het inleveren van alle stukken was vandaag om 12.00 uur.

De licentiecommissie streeft ernaar op korte termijn de cijfers van Fortuna Sittard te hebben beoordeeld. Er zijn twee opties: of de financiële informatie voldoet aan de richtlijnen, of niet. In het laatste geval kan de licentiecommissie besluiten om een traject te starten voor het intrekken van de licentie. Zover is het nog niet, het is nu eerst aan de licentiecommissie om de rapportages te beoordelen. Licentiezaken Licentiezaken

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen