Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB stelt 1200 extra kaarten beschikbaar voor bekerfinale

KNVB Media
KNVB Media
3 april 2017, 16:25

In totaal 1200 extra toegangskaarten voor de KNVB Bekerfinale. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft 1200 extra kaarten beschikbaar gesteld voor de KNVB Bekerfinale, die zondag 30 april in Stadion Feijenoord wordt gespeeld, tussen AZ Alkmaar en Vitesse Arnhem. De toegangsbewijzen worden eerlijk over beide clubs verdeeld en door de clubs onder de fans verspreid.

De kaarten voor de Alkmaarse club gaan woensdag 5 april vanaf 09.00 uur in de verkoop. Iedere seizoen- of clubkaarthouder die nog geen tickets heeft gekocht, kan zo lang de voorraad strekt twee entreebewijzen bestellen. AZ meldt dat er in totaal 215 bussen afreizen naar Stadion Feijenooord, ofwel De Kuip.

Vitesse Arnhem

Voor Vitesse-supporters worden de extra tickets vanaf dinsdag 4 april (10.00 uur) aangeboden aan seizoenkaarthouders die nog geen toegangsbewijzen hebben gekocht, en voor alle fankaarthouders.

Naast de 600 extra kaarten die de KNVB beschikbaar heeft gesteld, heeft Vitesse zelf nog eens 900 tickets kunnen regelen door verschuivingen van diverse reserveringen. Er gaan dus 1500 kaarten in de verkoop voor de fans van de Arnhemmers.

Kaarten AZ Kaarten AZ Lees meer over de kaartverkoop voor de AZ-supporters. Kaarten Vitesse Kaarten Vitesse Lees meer over de kaartverkoop voor de Vitesse-supporters.


Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen