Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Restant Roda JC - Almere City vrijdag uitgespeeld

KNVB Media
KNVB Media
7 april, 10:45

De wedstrijd tussen Roda JC en Almere City wordt vrijdag uitgespeeld. - Foto: KNVB Media

De resterende 23 minuten van het gestaakte Keuken Kampioen Divisie-duel Roda JC – Almere City worden vrijdag 9 april om 17.00 uur uitgespeeld. Dat heeft het bestuur betaald voetbal woensdag bepaald. De wedstrijd werd afgelopen maandag na 67 minuten gestaakt vanwege harde sneeuwval.

Bij een gestaakte wedstrijd bekijkt de aanklager betaald voetbal altijd of er schuld is aan het niet uitspelen van een wedstrijd. In dit geval is de aanklager betaald voetbal van mening dat zowel Roda JC als Almere City geen schuld hebben. Vervolgens is het aan het bestuur betaald voetbal om vast te stellen of de wedstrijd wordt uitgespeeld, de wedstrijd in z’n geheel wordt overgespeeld of dat de op het moment van staken bereikte stand als einduitslag wordt aangemerkt. In dit geval heeft het bestuur betaald voetbal heeft ervoor gekozen om het restant van de wedstrijd te laten uitspelen.

Doordat deze wedstrijd vrijdag wordt uitgespeeld, wordt de wedstrijd Almere City – Telstar verplaatst naar maandag 12 april (20.00 uur).

WedstrijdOude datumNieuwe datum
Almere City - Telstarvr. 9 aprilma. 12 april (20.00 uur)

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen