Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wijzigingen derde periode Keuken Kampioen Divisie

KNVB Media
KNVB Media
21 december, 17:00

SC Cambuur is koploper in de Keuken Kampioen Divisie. - Foto: Soccrates Images

De derde periode van de Keuken Kampioen Divisie kent in iedere speelronde een aantal wijzigingen ten opzichte van het eerder gepubliceerde competitieprogramma. Door deze wijzigingen kunnen in die periode per speelronde vier wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live op FOX Sports worden uitgezonden.

Dit is gedaan naar aanleiding van de positieve respons op de live uitzendingen van de wedstrijden in de eerste en de tweede periode. In deze tijd dat er geen publiek in de stadions aanwezig mag zijn, wordt geprobeerd zoveel mogelijk mensen de kans te geven de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live op tv te zien.

TOTO KNVB Beker

Bij de wijzigingen is ook rekening gehouden met het programma van de Keuken Kampioen Divisieclubs die actief zijn in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker.

Speelronde 30

Van speelronde 30 van de Keuken Kampioen Divisie zijn de speeldata en aanvangstijden ook definitief vastgesteld. Dit kon pas nu in verband met de planning de WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal in dat weekend.

De Keuken Kampioen Divisie hervat na de jaarwisseling op zaterdag 2 januari, als Helmond Sport en FC Dordrecht om 18.45 uur aftrappen in het SolarUnie Stadion.

Programma achtste finales TOTO KNVB Beker bekend Programma achtste finales TOTO KNVB Beker bekend Bekijk hier het programma voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen