Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wedstrijd tussen NAC Breda en Cambuur verplaatst naar 20 oktober

KNVB Media
KNVB Media
14 oktober, 12:00

NAC Breda ontvangt Cambuur op dinsdag 20 oktober, in plaats van vrijdag 16 oktober. - Foto: KNVB Media

De wedstrijd NAC Breda – Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie wordt verschoven naar dinsdag 20 oktober 18.45 uur. Oorspronkelijk zou dit duel op vrijdag 16 oktober worden gespeeld, maar met beide clubs is overeenstemming bereikt over een nieuwe datum.

Bij NAC Breda werden vorige week coronabesmettingen geconstateerd, waarna de staf en selectie in thuisquarantaine moesten. Afgelopen maandag leverde het testen opnieuw een aantal positieve uitslagen op en werd op advies van de GGD besloten om de trainingen niet te hervatten.

Woensdag wordt er opnieuw getest. De uitslagen hiervan zijn donderdag bekend. In het gunstige geval dat er geen nieuwe besmettingen zijn, heeft NAC Breda acht dagen niet kunnen trainen, wat medisch niet verantwoord en sportief niet wenselijk is.

Mocht donderdag blijken dat de staf en selectie opnieuw in quarantaine moeten, dan kan de wedstrijd sowieso nog niet op vrijdag worden gespeeld. Vandaar dat in gezamenlijk overleg besloten is om de wedstrijd uit te stellen en zo tijdig alle betrokkenen duidelijkheid te verschaffen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen