Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Go Ahead Eagles - De Graafschap verplaatst naar 13 oktober

KNVB Media
KNVB Media
29 augustus 2020, 10:30

Het duel in De Adelaarshorst krijgt een nieuwe speeldatum na een eerder verbod door de burgemeester van Deventer. - Foto: KNVB Media

De competitiewedstrijd Go Ahead Eagles - De Graafschap is verplaatst naar dinsdag 13 oktober 18.00 uur. De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie stond eerder gepland voor zondag 6 september om 14.30 uur, maar burgemeester König van Deventer besloot de wedstrijd te verbieden uit vrees voor ernstige verstoring van de openbare orde.

De KNVB houdt bij het opstellen van het competitieprogramma rekening met de wensen en belemmeringen van clubs en betrokken gemeenten. Voorafgaand aan het publiceren van het wedstrijdprogramma gaven zowel Go Ahead Eagles als de gemeente Deventer geen blijk van enige problemen om het thuisduel met De Graafschap op 6 september af te werken.

Het opstellen van het competitieprogramma is altijd een uitdagende puzzel en al helemaal tijdens deze coronapandemie. De KNVB had de wedstrijd dan ook graag op de oorspronkelijke datum afgewerkt, maar kan niet anders dan de verantwoordelijkheid van de burgemeester respecteren en deze wijziging doorvoeren.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen