Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuwe datum voor wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Twente

KNVB Media
KNVB Media
24 april 2019, 11:12

Jong Ajax en FC Twente nemen het op maandag 29 april tegen elkaar op. - Foto: KNVB Media

De wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Twente is opnieuw vastgesteld. Beide clubs staan op maandag 29 april om 20.00 uur op Sportpark De Toekomst tegenover elkaar.

Het duel stond aanvankelijk ingepland op vrijdag 19 april, maar werd op last van de gemeenten Amsterdam en Ouder-Amstel afgelast. De Tukkers konden op Sportpark De Toekomst kampioen worden. Volgens de beide gemeenten bestond hierdoor een reële kans dat duizenden FC Twente-fans op deze wedstrijd zouden afkomen. Dit zou wanordelijkheden en verstoring van de openbare orde kunnen opleveren.

FC Twente heeft het kampioenschap inmiddels veiliggesteld. Maandag pakte het een punt tegen Jong AZ, terwijl Sparta onderuit ging bij Jong PSV. Daardoor zijn de Enschedeërs niet meer te achterhalen door de Rotterdammers.

De wedstrijd op Sportpark De Toekomst staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij. Hij wordt geassisteerd door Ruud Bexkens en Yorick Weterings. Jaafar Aafouallah is de vierde official.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen