Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jupiler League: Twee afgelastingen en gestaakt duel na sneeuw

KNVB Media
KNVB Media
9 december 2017, 15:40

Vanwege sneeuw waren drie velden vrijdagavond onbespeelbaar in de Jupiler League. - Foto: KNVB Media

De wedstrijden Go Ahead Eagles – Jong PSV en FC Oss – NEC zijn vrijdagavond niet doorgegaan. Door sneeuwval waren de velden niet bespeelbaar. Het duel tussen Helmond Sport en FC Eindhoven is om dezelfde reden gestaakt.

Reinold Wiedemeijer zou vrijdagavond zijn rentree maken in Oss na ruim een jaar blessureleed. De scheidsrechter moest echter ongeveer een half uur voor aanvang de wedstrijd in de Jupiler League afgelasten door de grote hoeveelheid sneeuw op het veld. Ook arbiter Clay Ruperti kon pas een half uur voor de aftrap het besluit nemen dat de wedstrijd Go Ahead Eagles – Jong PSV niet door kon gaan.

Het duel tussen FC Oss en NEC wordt aanstaande maandag, 11 december, om 20.00 uur ingehaald. Het treffen tussen Go Ahead Eagles en Jong PSV is 24 uur later ingepland; dinsdag 12 december om 20.00 uur.

Gestaakt

Het duel tussen Helmond Sport en FC Eindhoven ging in eerste instantie wel door. Na een klein half uur moest arbiter Freek van Herk het duel echter staken vanwege de sneeuw op het veld. De stand was op dat moment nog 0-0. Het duel wordt maandag 18 december om 20.00 uur uitgespeeld.

 

De overige vier duels in de Jupiler League van vrijdagavond konden wel gewoon doorgaan. Ook in de Brabantse derby in de Eredivisie tussen Willem II en NAC Breda is afgetrapt.

Jupiler League Jupiler League Alles over de Jupiler League.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen