Nick Kuipers mist play-offduels MVV tegen Cambuur

6 mei 2017, 14:26

Nick Kuipers mist zowel de uit- als thuiswedstrijd van MVV tegen SC Cambuur. - Foto: KNVB Media

MVV moet het in de tweede ronde van de Jupiler Play-Offs tegen Cambuur stellen zonder Nick Kuipers. De verdediger kreeg vrijdagavond in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk een rode kaart en is daardoor voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk, uitgesloten.

Kuipers moest in de blessuretijd van de eerste helft de kleedkamer opzoeken, nadat hij een kopstoot uitdeelde aan RKC-aanvaller Johan Voskamp. Op dat moment stond de uiteindelijke eindstand al op het scorebord (1-1).

Jupiler Play-Offs

Vanwege de eindklassering op de ranglijst stroomt MVV pas in de tweede ronde van de Jupiler Play-Offs in. Hetzelfde geldt voor FC Volendam, NAC Breda en Cambuur. Maandag wordt de eerste ontmoeting van de eerste play-offronde gespeeld. Dan staan de wedstrijden Helmond Sport - Almere City FC en RKC Waalwijk - FC Emmen op het programma.

Het speelschema in de Jupiler Play-offs.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.