Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vijf spelers maandag uitgesloten in Jupiler League

KNVB Media
KNVB Media
4 februari 2017, 11:51

RKC Waalwijk speelt maandag zonder de geschorste Mark Engberink tegen Jong FC Utrecht. - Foto: KNVB Media

Almere City FC kan maandag in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen niet beschikken over Paul Quasten. De verdediger werd vrijdag in het levendige uitduel met FC Eindhoven (4-1) op slag van rust met een rode kaart van het veld gestuurd.

Bij een stand van 1-1 pareerde Quasten op de doellijn een inzet van Eindhoven-aanvaller Rai Vloet opzettelijk met de hand, waardoor hij arbiter Jeroen Manschot geen keus liet. Quasten is door de tuchtcommissie betaald voetbal voor de eerstvolgende competitie-, play-off- of bekerwedstrijd uitgesloten. Dat betreft dus het duel van komende maandag met Emmen.

Vijfde gele kaart

Vier spelers in de Jupiler League kregen vrijdag hun vijfde gele kaart van het seizoen. Zij zijn hierdoor voor één duel uitgesloten en komen maandag eveneens niet in actie in de 24e speelronde van de Jupiler League. De geschorste spelers zijn Mark Engberink (RKC Waalwijk), Gillian Justiana (Helmond Sport), Steven Fernandes Pereira (MVV) en Kevin van Diermen (De Graafschap).

Uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17 Uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17 Bekijk het overzicht. lass="knvblink link knvblink-img" title="Uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17" target="_blank" href="/[node/20071]">Uitsluitingen betaald voetbal 2016/'17Bekijk het overzicht.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen