Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jupiler Play-Offs start in Maastricht en Almere

KNVB Media
KNVB Media
2 mei 2016, 15:40

MVV ontvangt maandag in de eerste ronde FC Volendam - Foto: KNVB Media

De kampioensschaal in de Jupiler League is al een paar weken in bezit van Sparta Rotterdam. Nu het feest achter de rug is, maken de Kasteelheren zich op voor het seizoen 2016/'17 in de Eredivisie. Die sprong naar het hoogste niveau hopen acht andere clubs ook nog te maken, maar dan via de Jupiler Play-Offs.

Die gaat maandag van start met de eerste ronde waarin de duels MVV - FC Volendam en Almere City FC - FC Emmen op het programma staan. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur en zijn rechtstreeks te zien op FOX Sports. Vrijdag volgen de returns.

De winnaars van deze eerste ronde stromen door naar de halve finales waarin ze worden gekoppeld aan de nummers 16 en 17 van de Eredivisie. De andere twee confrontaties in de halve finales zijn Go Ahead Eagles - VVV-Venlo en FC Eindhoven - NAC Breda. De winnaars plaatsen zich vanzelfsprekend voor de finale waarin twee promotieplaatsen op het spel staan.

Wordt het net zo'n meeslepende strijd als vorig jaar toen Roda JC en De Graafschap zich via heroïsche wedstrijden naar de Eredivisie knokten? Programma Programma Bekijk de data en tijden van het complete programma van de Jupiler Play-Offs 2015/'16. Scheidsrechters Eredivisie en Jupiler Play-Offs Scheidsrechters Eredivisie en Jupiler Play-Offs Wie fluit welke wedstrijd in de eerste ronde op maandag 2 mei?

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen