Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

4 CupCoach-tips om je op weg te helpen

KNVB Media
KNVB Media
28 juli 2016, 16:00

Meedoen is simpel: tweet 4 spelers (1 per linie) naar @KNVB en #CupCoach - Foto: KNVB Media

Voorspellen is moeilijk. Daarom hier een aantal tips om je op weg te helpen met jouw CupCoach-team!

Meest gekozen team

Tot aan donderdagmiddag was de combinatie van de vier PSV'ers Jeroen Zoet, Jetro Willems, Davy Pröpper en Luuk de Jong, het meest gekozen team.

De meest gekozen opstelling volledig bestaand uit Feyenoord-spelers is: Brad Jones, Eric Botteghin, Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen.

— De meest gekozen opstelling bestaat uit vier PSV'ers.

Meest gekozen speler

De meest gekozen speler van Feyenoord is opvallend genoeg niet Dirk Kuijt, maar de nieuwe aanwinst Nicolai Jørgensen. Van alle PSV'ers wordt Jeroen Zoet het vaakst opgesteld. De doelman van Oranje is ook de meest gekozen speler overall.

Michiel Kramer, beste keus?

De beste keus tijdens de KNVB Bekerfinale was Michiel Kramer. Met hem in je opstelling was je verzekerd van 20 punten (dat is vrij veel, als je bedenkt dat de complete opstelling van de winnaar 55 punten binnen sleepte).

Hectór Moreno

De Mexicaanse verdediger van PSV staat in veel opstellingen, maar het is nog de vraag of hij zondag ook daadwerkelijk aan de aftrap verschijnt. Moreno kampt met een hamstringblessure en speelde eerder deze week niet mee in de derby tegen FC Eindhoven. Moreno kiezen is dus een risicootje. Maar je kan je opstelling nog altijd wijzigen: zondagavond 18:00 als Feyenoord en PSV aftrappen sluit pas de CupCoach-transfermarkt.

Nog geen team?

Meedoen is simpel: tweet 4 spelers (1 per linie) naar @KNVB en gebruik #CupCoach en je doet mee! Als deelnemer maak je gelijk kans op een trip naar Zweden - Nederland in september. Check hieronder voor meer info:

Doe mee met #CupCoach voor en tijdens de Johan Cruijff Schaal Doe mee met #CupCoach voor en tijdens de Johan Cruijff Schaal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen