Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Aanvangstijden Volendam - FC Twente en Cambuur - AZ definitief

KNVB Media
KNVB Media
16 augustus 2022, 17:00

Het tijdstip van beide Eredivisieduels is inmiddels definitief vastgesteld. - Foto: KNVB Media

In speelronde 4 van de Eredivisie op zondag 28 augustus begint de wedstrijd FC Volendam - FC Twente om 14.30 uur en de wedstrijd Cambuur- AZ om 16.45 uur. Bij de presentatie van het definitieve programma van de Eredivisie in juni stonden deze twee wedstrijden nog aangegeven als duels waarbij het tijdstip afhankelijk van plaatsing en loting voor Europees voetbal nader bepaald zou worden.

Inmiddels is bekend dat zowel FC Twente als AZ op donderdag 18 en donderdag 25 augustus aantreedt voor de play-offs van de UEFA Europa Conference League. FC Twente speelt tegen ACF Fiorentina (ITA) de eerste wedstrijd uit en de tweede wedstrijd thuis. AZ begint tegen Gil Vincente FC (POR) met een thuiswedstrijd en speelt de tweede wedstrijd uit.

Omdat FC Twente in de return van de play-offs een thuiswedstrijd speelt, starten zij op zondag 28 augustus op het vroegere tijdstip van 14.30 uur in de Eredivisie. De wedstrijd van AZ start als gevolg van hun uitwedstrijd in de return van de play-offs later op de middag om 16.45 uur.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen